INDUSTRIJSKI SEJEM 2017, 4.-7.april 2017

Sekcija plastičarjev in sekcija kovinarjev pri OZS namerava svojim članom omogočiti udeležbo na INDUSTRIJSKEM SEJMU 2017 (Celje, 4. – 7. aplil 2017). Kaj vse obsega program sejma si poglejte tukaj: http://www.ce-sejem.si/sejmi/2017/industrijski-s..
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Kaj vse obsega program sejma si poglejte tukaj: http://www.ce-sejem.si/sejmi/2017/industrijski-sejem-2017, kratko pa lahko povzamemo, da bo razstavni program obsegal ORODJARSTVO IN STROJEGRADNJO (FORMATOOL), VARJENJE IN REZANJE, MATERIALE IN KOMPONENTE in NAPREDNO PROIZVODNJO.

 Člani boste imeli možnost razstavljati na skupnem razstavnem prostoru v izmeri cca. 24 m2, na lokaciji 09 , ki se nahaja  v dvorani E.

PRIJAVA IND. SEJEM 2017 v sklopu sekcije KOVINARJEV in PLASTIČARJEV.DOC

Potrudili se bomo,  da bo razstavni prostor na specializiranem sejmu, klub svojim 24 m2  privlačen in organiziran tako, da boste razstavljavci, naši člani, zadovoljni tako s svojo prezentacijo, kakor tudi z njenim daljnoročnim učinkom.

 Pogoji za udeležbo oz. razstavljanje na skupnem razstavnem prostoru sekcije kovinarjev in plastičarjev  so sledeči:

 ·        Cena 1m2 razstavnega prostora bo za razstavljavcačlana OZS, znašala  120 Eur /m2 (+ DDV). Prijavljeni član lahko razstavlja le s prijavljenim podjetjem in zakupljenega prostora ne sme nuditi drugim razstavljavcem.

Posamezni razstavljavci lahko najamejo le manjši prostor, saj smo omejeni z zakupljeno skupno kvadraturo 24 m2.

V ceni je zajeta osnovna oprema razstavnega prostora, prijavnina, vpis v katalog, dežuranje na sejmu (hostesa), el. napeljava in razsvetljava, 1 vstopnica na prijavljenega razstavljavca in 1 poslovni kupon.

Ne zajema pa: varovanja razstavnega prostora ter eksponatov, reprezentance in parkiranja razstavljavcev.

V imenu sekcije kovinarjev in sekcije plastičarjev vas  vljudno vabim, da v kolikor želite razstavljati na našem skupnem razstavnem prostoru, izpolnite prijavnico in mi jo v najkrajšem možnem času vrnete bodisi po e-mailu, faksu ali po pošti. Omejeni smo namreč s skupno zakupljeno kvadraturo, ki znaša 24 m2.  Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest, oziroma do srede 22. februarja  2016. Kot prijava se šteje le izpolnjena in podpisana prijavnica.

 

Pohitite s prijavo ter si tako zagotovite udeležbo za predstavitev na izbranem sejmu.


VABLJENI k udeležbi !