Vabilo na srečanje prevozniških družin

Vabilo na srečanje prevozniških družin

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), ki v zadnjih letih tesno sodelujeta pri aktivnostih za izboljšanje položaja cestnih prevoznikov želita, da se povezovanje slovenskih prevoznikov in delovanje družinskih podjetij še izboljša. Zato vabita prevoznike, da se v soboto, 30. septembra 2017, pridružite strokovnemu in družabnemu srečanju prevozniških družinskih podjetij!

Slovenska družinska podjetja, od katerih je več kot 90 % mikro in majhnih podjetij, prispevajo okoli 67 % dodane vrednosti slovenskih podjetij in zaposlujejo kar 70 % delovne sile. Več kot polovico slovenskih družinskih podjetij vodi prva generacija. 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) sta reprezentativna predstavnika, ki zastopata tudi interese slovenskih cestnih prevoznikov in se  tudi želita približati načelu »članstvo za vse življenje«, ki ga ima večina družinskih podjetij.

Obe zbornici, ki v zadnjih letih tesno sodelujeta pri aktivnostih za izboljšanje položaja cestnih prevoznikov želita, da se povezovanje slovenskih prevoznikov in delovanje družinskih podjetij še izboljša. Zaradi tega vas vabimo, da se pridružite strokovnemu in družabnemu srečanju prevozniških družinskih podjetij, ki bo v soboto, 30. septembra 2017, od 14 ure naprej, na parkirnem mestu Mladinske ulice 89 v Ljubljani (avtocesta A2, izvoz št. 16 - Brdo).

Na srečanju, ki je pod pokroviteljstvom Ministrstva za infrastrukturo bo:

Na srečanju bo poskrbljeno za hrano in pijačo, ki jo bosta zagotovila organizatorja s sponzorji, igral bo ansambel Modrijani. Medijsko bo prireditev pokrival Radio 1, preko katerega bo na dan prireditve tudi oddajanje v živo, z njihovega reportažnega avtobusa.

Na srečanje, ki ga organizirata Sekcija za promet pri OZS in Združenje za promet pri GZS,  so vabljeni vsi družinski člani transportnih podjetij.

Prijave oddajte do 20.9.2017 na spletni strani    https://www.gzs.si/zdruzenje_za_promet/Obrazec/Sre%C4%8Danje-prevoznikov-3092017