Sejem AVTOMECHANIKA Frankfurt

Sekcija avtoserviserjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira ogled sejma AVTOMECHANIKA v Frankfurt.
 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Sekcija avtoserviserjev pri OZS organizira ogled največjega sejma za avtomobilsko industrijo v Evropi; obeta se najcelovitejša ponudba in pregled dogajanja v avtoservisiranju.

Sejem traja od 16. – 20. 9. 2014 in je organiziran vsake dve leti. Na sejmu bodo razstavljali vodilni proizvajalci in dobavitelji sestavnih delov in opreme za vozila, servisne delavnice, avtopralnice, bencinske servise, ponuja pa tudi celovit pregled izdelkov in storitev s področja IT (tudi avtodiagnostika), dodatkov za vozila in tuning. Sejem, ki je tako velik in obsežen, da ga v 2 dneh komaj pregledate!!! Zato vam sejem Automechanika ponuja edinstveno paleto izdelkov s področja vašega dela! Preprosto si ga morate ogledati in zato smo vam na sekciji avtoserviserjev pri OZS pripravili izjemno ponudbo:

Odhod: 18.9.2014     
povratek: 21.9.2014
                            
Prijave sprejemamo do: 25. 7. 2014

Program potovanja:

18.-19.9.:

Odhod iz Ljubljane, parkirišče Dolgi most ob 21:00 uri, vožnja z vmesnimi postanki mimo Jesenic, Salzburga, Munchna do Frankfurta. Prihod v Frankfurt v jutranjih urah – po prihodu celodnevni ogled sejma. Po ogledu sejma namestitev v hotel, večerja in prenočevanje.

20.-21.9.:

Po zajtrku se odpravite na sejem, ogled sejma. Po končanem ogledu sejma se pot nadaljuje proti domu, kamor prispete v jutranjih urah.

 

Cena:        
163 €  (ob minimalno 40 potnikih)
187 €  (ob minimalno 30 potnikih)

Članom sekcije avtoserviserjev pri OZS sekcija krije 50 € - torej je cena za člane:

Cena za člane:   
113 € 
(ob minimalno 40 potnikih)
137 €  (ob minimalno 30 potnikih)

 

Cena vključuje:

Doplačila:

  • prevoz s turističnem avtobusom
  • enoposteljna soba  22€
  • cestnine in ostale pristojbine
  • vstopnica petek  26€
  • 1 x polpenzion v hotelu 4* (!!!)  v 1/2TWC
  • vstopnica sobota  15€

 

Več o sejmu si lahko preberete na spletni strani: https://automechanika.messefrankfurt.com/, kjer si lahko ogledate tudi skico sejma in si pripravite lasten plan ogleda!

Prijavnica vam je navoljo na spletni strani: http://www.ozs.si/Za%C4%8Dlane/Sekcijeinodbori/Sekcijaavtoserviserjev/Aktualnoizsekcije/Podrobnostnovice/tabid/1451/ArticleId/3201/Default.aspx

 

Število mest je omejeno!!!