Sekcija kovinarjev - Sejem Brno 2.10. - 3.10.2014

Sekcija kovinarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira strokovno ekskurzijo BRNO 2014 - 2.10. - 3.10.2014.
 
Celotno povabilo poglejte pod VEČ.
Mednarodni sejem BRNO 2014 obsega: IMT (mednarodni sejem strojnega orodja), MSV (mednarodni sejem inženirstva), FOND-EX (mednarodni sejem oblikovanja kovin - livarstvo), WELDING (mednarodni sejem za varjenje), PLASTEX (mednarodni sejem plastike in gume) in  PROFINTECH (mednarodni sejem površinske tehnologije).
 
Prijave potekajo do najkasneje 19. septembra 2014 in sicer direktno na agencijo Euroval d.o.o., Ulica heroja Bračiča 6, 2000 Maribor.
 
Agencija EUROVAL d.o.o.
Tel.: 02 234 90 99
Fax: 02 234 90 92
e-mail: vesna.urosevic@euroval.si
 
Prijavnico lahko prejmete v pisarni zbonice.
Cena za člane zbornice je 110,00€/os., za nečlane pa 160,00€/os
 
 
 
PROGRAM POTOVANJA:
 
BRNO – strokovna ekskurzija OZS
 
Odhod: 02./03. oktober 2014
 
1. DAN: LJUBLJANA – MARIBOR – DUNAJ - BRNO 
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah, postanek za vstop potnikov v Mariboru in vožnja s postanki preko Avstrije mimo Dunaja in čez mejni prehod Mikulov na Češko do moravskega glavnega mesta Brno. Sledi strokovni del našega potovanja z obiskom sejma IMT (mednarodni sejem strojnega orodja), MSV ( mednarodni sejem inženirstva), FOND-EX (mednarodni sejem oblikovanja kovin – livarstvo), WELDING (mednarodni sejem za varjenje), PLASTEX (mednarodni sejem plastike in gume) in PROFINTECH (mednarodni sejem površinske tehnologije), sejmov z dolgoletno tradicijo z različnih področij. V popoldanskih urah namestitev v hotelu. V pivnici nas bo čakala večerja. Nočitev. 
 
2. DAN: BRNO – JAMA PUNKVA – MARIBOR – LJUBLJANA 
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti:zelenjavna tržnica, Kapucinska cerkvena grobnica, Trg svobode, stolnica. Odhod avtobusa in vožnja proti Moravskemu Krasu do jame Punkva. Na več kot 110 kvadratnih kilometrih se razprostira področje številnih kraških pojavov, kakih 1000 jam in globeli, med katerimi so štiri odprte za turistične oglede. Vkrcali se bomo na posebne čolne in se bomo po gladini reke Punkve popeljali v podzemlje jame ter si ogledali prekrasne kraške pojave – kapnike. Pot nas bo peljala vse do globokega kanjona Macoha, ki sega okoli 130 metrov globoko. Kosilo v nacionalni restavraciji. V popoldanskih urah sledi še vožnja proti domu, mimo Dunaja, Maribora s prihodom v Ljubljano v poznih nočnih urah. 
Cena: 110,00 EUR (pri udeležbi 40 plačanih potnikih). 
Cena vključuje: nastanitev v hotelu 4* v Brnu v dvoposteljnih sobah, nočitev z zajtrkom, večerja v pivnici, vstopnino v jamo Punkvo in lokalno vodstvo, kosilo v nacionalni restavraciji, vstopnina za obisk sejma, vse oglede zunanjosti po programu, strokovno vodenje vodnika agencije Euroval z ustrezno licenco GZS, stroške organizacije potovanja, nezgodno zavarovanje turistov, ddv. 
Avtobusni prevoz krije sekcija kovinarjev (plastičarjev) pri OZS. 
Doplačilo:- zavarovanje rizika odpovedi 10,65 EUR po osebi 
-enoposteljna soba 15 EUR po osebi na noč 
Cena je izračunana pri udeležbi najmanj 40 plačanih potnikov. 
V primeru manjšega števila potnikov strokovna ekskurzija ne bo izvedena ! 
Za potovanje je potrebna osebna izkaznica ali potni list ! 
Prijava: Turistična agencija Euroval d.o.o. Maribor 
Rok prijave: 19. September 2014 ! 
Plačilni pogoji: pred odhodom ! 
Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo v agenciji Euroval ali na spletni strani: www.euroval.si !