Dvodnevno tradicionalno strokovno srečanje fotografov

Sekcija fotografov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira dvodnevno strokovno srečanje fotografov.
 
Za ogled vabila klikni na VEČ. 

Potrudili smo se, da bo program pester tako v strokovnem kot družabnem delu. Prvi dan boste lahko prisluhnili strokovnjakom iz področja zaposlovanja in davkov.

Novo zakonodajo na področju preprečevanja dela in zaposlovanja na črno in možne oblike zaposlovanja bo predstavil Dušan Bavec. Kako lahko prihranite pri davkih vam bo povedal strokovnjak iz OZS, Iztok Mohorič.  

Popoldne bo Miha Milič predstavil profesionalne rešitve za profesionalne fotografe in predstavitev DigiFot PRO foto knjig. Andrej Rihtar bo povedal o možnostih nakupa in financiranja opreme v Sloveniji. Pozno popoldne pa ste vabljeni na okroglo mizo, kjer se bomo pogovarjali o problemih in predlogih za razširitev dejavnosti v fotografski dejavnosti.

Drugi dan bo gospa Natalia Ugren vodila usposabljanje, ki je v celoti prilagojena potrebam sekcije za še boljšo komunikacijo s strankami in predvsem še bolj usmerjeno komunikacijo ter dodatno prodajo v fotografski dejavnosti. Govorili bodo o komunikaciji s strankami v fotografskem ateljeju in na dogodkih in o dodatni prodaji v fotografski dejavnosti (storitev in izdelki). Prepričani smo, da sta v današnjih časih oba segmenta zelo pomembna za učinkovito prodajo v fotografski dejavnosti, saj se med seboj močno prepletata oz. sta med seboj močno odvisna. Brez kvalitetne in usmerjene komunikacije je težko prodati še tako dobro storitev ali izdelek. Udeležencem bo predstavila pomen graditve odnosa s (stalno) stranko. Kako pomembno je, da se stranke zapomnimo, da nekoliko pokramljamo z njo, da se prav tako zapomnimo, kaj nam je stranka povedala o sebi, svojih navadah. Prav tako bomo poudarili pomen poslušanja stranke in kako stranki prisluhnemo. S takim načinom komunikacije bodo tudi občasne stranke postale stalne stranke. Na delavnici bodo prikazali pomen dodatne prodaje (prodaje dodatne izdelkov in storitve ter bodoče storitve. Pokazali bodo, kako je to mogoče storiti s primerno komunikacijo. Predavanje in vaje ter primeri dobre prakse bodo na konkretnih primerih.

Program strokovnega srečanja fotografov pri OZS, ki bo 15. in 16.  novembra 2014, v Rogaški Slatini v kongresni dvorani Grand hotela Sava, Zdraviliški trg 6, 3250 Rogaška Slatina in prijavnica  sta vam na voljo na spletni strani: http://www.ozs.si/Za%C4%8Dlane/Sekcijeinodbori/Sekcijafotografov/Aktualnoizsekcije/Podrobnostnovice/tabid/1412/ArticleId/3412/Default.aspx

Kotizacija: Za člane Sekcije fotografov je brezplačen seminar, ostale stroške strokovnega srečanja nosijo udeleženci sami (nočitev z zajtrkom). V kolikor se bodo srečanja udeležili zaposleni oziroma osebe iz podjetja, ki je člani OZS je seminar brezplačen do treh oseb (vključno s samostojnim podjetnikom). Torej do treh oseb, ki se bodo prijavili iz podjetja ki je član OZS, je seminar brezplačen z večerjo, za vse ostale (nečlane) je cena 60,00 € z ddv-jem.