SEMINAR - PREDSTAVITEV NOVE GRADBENE ZAKONODAJE

SEMINAR - PREDSTAVITEV NOVE GRADBENE ZAKONODAJE

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve nove gradbene zakonodaje, ki jo bo izvedel sekretar sekcije gradbincev pri OZS g.Janko Rozman. Predstavitev bo 6.3.2018, v Slovenj Gradcu, ob 15:00 uri v prostorih MKC - (Hostel Slovenj Gradec), Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec.

 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

Novosti gradbene zakonodaje pomembne za izvajalce del na gradbenih objektih

Trajanje: cca 1,5 ure (2 šolski uri), max 2 celi uri

 

Na predavanju se bodo udeleženci seznanili z novostmi, ki jih za izvajalce del prinaša nova gradbena zakonodaja. Dosedanji, gradbeni stroki dobro poznani Zakon o graditvi objektov se je po novem razdelil na dva nova zakona, gradbenega in posebnega - namenjenega opravljanju inženirske in arhitekturne dejavnosti. Gradbeni zakon ureja pogoje za graditev objektov, od udeležencev pri graditvi, bistvenih zahtev za objekte, projektiranje, dovoljevanje, izvajanje gradnje, uporabno dovoljenje, do inšpekcijskega nadzora in vsa druga vprašanja povezana z graditvijo objektov. Novi Gradbeni zakon prinaša kar nekaj pomembnih novosti tudi za izvajalce del na gradbenih objektih, s katerimi se bodo udeleženci lahko seznanili na navedenem predavanju.

Seminar je brezplačen za člane zbornice. Prijave sprejemamo do 2.3.2018 na mail: maja.savc@ozs.si ali na telefonsko številko: 02 88 21 590.