Najava kongresa kozmetikov in frizerjev - Save the date

Najava kongresa kozmetikov in frizerjev - Save the date

Sekcija kozmetikov in Sekcija frizerjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije bosta letos prvič organizirali skupni  Kongres frizerjev in kozmetikov, ki bo 17. In 18. novembra 2018 v Hotelih Bernardin v Portorožu. Za kozmetike in frizerje pripravljamo zanimiv, pester program z aktualnimi temami. Spoznavali boste novosti na področju permanetnega make up-a, pedikure, manikire, maderoterapije in drugih dejavnosti. 

 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Novosti boste lahko spoznavali tako na predavanjih, kot tudi na zanimivih predstavitvah razstavljavcev in dobaviteljev kozmetičnih izdelkov in opreme v preddverju dvorane.  Že v soboto zvečer pripravljamo zanimivo druženje z večerjo in glasbo. Osrednji dan za frizerje bo zagotovo nedelja, kjer sekcija tudi to leto gosti priznanega  tujega predavatelja. Serge Moreau je frizer, ki je v zadnjih letih škarje in glavnik postavil na stranski tir in se posvetil predavanjem, kjer se ne osredotoča zgolj na frizuro, ampak na celotno stilsko podobo človeka, kamor sodi tudi make up, obleka in ostali modni dodatki.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Kongresa frizerjev in kozmetikov, osrednjega dogodka Sekcije kozmetikov in Sekcije frizerjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije  ter si rezervirate termin 17. in 18. 11.2018 v vašem koledarju.

Če  katero podjetje želi sodelovati kot pokrovitelj ali razstavljavec strokovnega kongresa, lahko kontaktira sekretarko sekcije pri OZS preko e-naslova vlasto.markoja@ozs.si .