LONDON 12.10. - 15.10.2018 - FRIZERSKI FESTIVAL

LONDON 12.10. - 15.10.2018 - FRIZERSKI FESTIVAL

Obveščamo Vas, da OOZ Slovenj Gradec organizira izlet v London v času frizerskega festivala in sicer od 12.10. - 15.10.2018. Vabljeni tudi ostali, ki jih omenjeni festival ne zanima.

 
Rok za prijavo je do ponedeljka, 10.9.2018, skupaj z plačanim avansom, ki znese 200,00€.
 
Za ogled celotnega vabila klikni na VEČ.

 

ODHOD: 12. - 15.10.2018

ČAS POTOVANJA: 4 dni | 3 noči

ŠT. POTNIKOV:10 / 15

MIN.ŠTEV.POTNIKOV:10

 

SKUPINA : HAIR SALON LONDON- OOZ Slovenj Gradec

 

 1.DAN: / petek / LJUBLJANA – LONDON


Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana in polet Easy Jet ob 21,45 proti  Londonu. Po predvidenem pristanku na letališču Stansted ob 23.00 avtobusni prevoz do hotela. Prenočevanje.

 

 

2. DAN: / sobota / LONDON

Zajtrk. Za doplačilo (doplačate celodnevno vozovnico za mestni promet : vlak, podzemno železnico, DLR, linije mestnega busa).Po dobri četrt ure vožnje se boste pripeljali do Victoria St., od tu naprej pa z podzemno železnico v London City. Jutranjo kavico pred obiskom sejemskega prostora si privoščite na razgledni ploščadi  Sky Gardens, od koder se vam ponuja čudovit panoramski razgled nad prestolnico. Proti sejemskemu razstavnemu prostoru ExCel se odpeljemo mimo London New City z hitro železnico linije DLR.

Prosto za obisk in ogled sejma. Po zaključku sejemskega dne vožnja do Stradforda, kjer se ob stadionu prizorišča Olimpijskih Iger 2012 nahaja največji Mall -nakupovalno središče v Britaniji, Westfield Stradford. Možnosti za nakupovanje in večerjo. Vrnitev v hotel. Prenočevanje.     

 

3. DAN: / nedelja / LONDON

Po zajtrku se odpeljemo do postaje Victoria ( doplačilo za celodnevno vozovnico mestnega prometa). Prosto v Londonu za individualne oglede britanske prestolnice, oziroma preživite še en dan na strokovnem sejmu Salon Hair Internacional in se udeležite tudi katere od delavnic. Ali  pa se odločite za poldnevni ogled Londona z lokalnim vodičem (doplačilo) »Kraljevi London«, ki vas bo popeljal na panoramsko vožnjo skozi London, mimo Westminstra in Hiše Parlamenta do menjave kraljeve straže in znamenitega trga Trafalgar.

Popoldne priporočamo obisk atraktivne tržnice alternativnih trendov v severnem predelu Londona. Edinstvena tržnica Camden Town  privablja prav ob vikendih množice turistov z vseh koncev  sveta. Na številnih stojnicah ob kanalu Camden Lock je možno tudi kaj pojesti že od cca 6 GBP dalje. Vrnitev v hotel na prenočevanje.   

 

 

4. DAN: / ponedeljek / LONDON – LJUBLJANA

 

Zajtrk. Prosto dopoldne. Lahko se odpeljete na svetovno znano nakupovalno ulico Oxford Street, morda v katerega od muzejev ali galerij ali na zanimivo tržnico bližnjega predela Brixton. Ob 13.00 prevoz izpred hotela do letališča Gatwick in odhod letala Easy Jet ob 16.35 proti Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana predviden ob  19,50. 

CENA NA OSEBO: 399.- EUR / pri udeležbi najmanj 15 potnikov /

                           455.- EUR / pri udeležbi najmanj 10 potnikov /

                          

                            

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz  Easy Jet Ljubljana- London - Ljubljana, ročna prtljaga do 10 kg (56 x 45 x 25), letališke in varnostne pristojbine, 3 prenočevanja s kontinentalnim zajtrkom / angleški zajtrk  doplačilo 5 GBP v hotelu /, prevoz letališče-hotel-letališče, peš oglede Londona s slovenskim vodnikom/ spremljevalcem, ki London odlično pozna, organizacija potovanja.

 

 NASTANITEV: Leigham Court Hotel

18 Leigham Court Road | Streatham, London SW16 2PJ, England

Popolnoma prenovljen hotel, nekdanja viktorijanska rezidenca Lorda & Lady Leigham,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           odličen hotel 2/3* na mirni lokaciji predela Stretham Hill, južni London, cona2/3 z odličnimi povezavami do središča Londona, na glavni ulici Stretham Hill dovolj trgovin, restavracij in pubov.

 

 MOŽNA DOPLAČILA: ob prijavi

-        enoposteljna soba 70 EUR na osebo,

-        doplačilo za prtljago do 20 kg 50 EUR v obe smeri

-        poldnevni izlet z lokalno agencijo in angl. Vodnikom » Kraljevi London«- 48€

-        

Cene vstopnic za HAIR SALON, kupljene vnaprej in plačljive ob prijavi:

Skupina   5+:   dnevna 22€, 2 dni 38€, 3 dni 46€