Povabilo članom za brezplačno razstavljanje na sejmih Flora in Poroka 2019

Povabilo članom za brezplačno razstavljanje na sejmih Flora in Poroka 2019

Na podlagi dobrega odziva na lanskem sejmu, sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS vabi člane OZS, da se udeležijo skupne predstavitve na že 24. sejmu Flora 2019. Ne prezrite tudi povabila za sodelovanje na razstavi poročnih šopkov na sejmu Poroka 2019.

 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Tokratni, že 24. sejem Flora bo zastavljen podobno kot lani. Celotno dogajanje se bo odvijalo v dvorani K, kjer bo članom OZS za potrebe razstave (ne pa neposredne prodaje) v sejemski dvorani na voljo skupaj med 440 in 500 m2 razstavnega prostora. Pripravljeno bo vse potrebno za skupinsko predstavitev domače vrtnarske proizvodnje, parkovnih zasaditev, ponudbe cvetja in dodatkov, šopkov, poskrbljeno bo za tekmovanje mladih cvetličarjev in vrtnarjev in še bi lahko naštevali. 

Da bo razstavljanje na sejmu dostopno čim širšemu krogu našega članstva, bo prostor za razstavljanje v okviru te skupinske predstavitve v sejemski dvorani K za vse člane sekcije cvetličarjev in vrtnarjev ZASTONJ, organizatorji pa bomo poskrbeli tudi za osnovno sejemsko opremo (talne površine, pregrade, obrobe,..), skupno registracijo, vpis razstavljavcev v katalog, tako da bo strošek z razstavljanjem res zanemarljiv.

Vodstvo sekcije vabi člane, da izkoristijo ponujeno in se udeležijo skupne predstavitve.
Zasnova in načrt postavitve razstavnih prostorov bo dokončno izrisana glade na prispele potrebe in prijave razstavljavcev, ki jih pričakujemo do 30. januarja 2019.

Dopis, povabilo razstavljavcem na Flori 2019 
Prijavnica za razstavljanje na Flori 2019 (word),Prijavnica za razstavljanje na Flori 2019

Ne prezrite tudi 9. razstave POROČNIH ŠOPKOV  na sejmu Poroka 2019 in Povabila cvetličarkam in cvetličarjem k sodelovanju.

Pravila, ki jih bo potrebno upoštevati so: 
Poročni šopek mora biti izdelan na “OASIS® Lady poročni držki” ali OASIS® osnovi za poročni šopek in mora vzdržati od postavitve ves čas trajanja sejma, to je od četrtka 14.3. popoldan do nedelje 17. marca 2019 do 18. ure.
Prijave za razstavo poročnih šopkov pošljite najkasneje do 25. februarja 2019.

Prijavnica - 9.razstava poročnih šopkov na sejmu Poroka 2019 
Prijavnica - 9. razstava poročnih šopkov na sejmu Poroka 2019 (word)

Avtorji šestih najbolje ocenjenih šopkov po izboru strokovne komisije bodo nagrajeni z bogatimi nagradami - vrednostnimi boni, ki jih prispeva podjetje SMITHERS-OASIS ADRIA, d.o.o..

  1.  mesto – bon v vrednosti 200€
  2.  mesto – bon v vrednosti 150€
  3.  mesto – bon v vrednosti 100€
  4.  mesto – bon v vrednosti 50€
  5.  mesto – bon v vrednosti 50€
  6.  mesto – bon v vrednosti 50€.

Boni bodo unovčljivi v podjetju SMITHERS-OASIS ADRIA, d.o.o. ob nakupu izdelkov iz v naprej določenega programa.

Informacije: 
Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS
e-pošta: miran.rade(at)ozs.si
Telefon: 01 5830 523 Miran Rade