Vabilo na skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov 2019

Vabilo na skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov 2019

Vabimo vas na skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in instalaterjev-energetikov. V plenarnem delu srečanja, v petek dopoldan, bodo obravnavane vsebine skupne vsem sekcijam. Beseda bo tekla o obveznostih izvajalcev del glede na novo gradbeno zakonodajo in o tem kako zagotoviti usposobljen kader za izvajanje del na gradbenih objektih.

 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Srečanje bo 25. in 26. januarja 2019, v Kongresnem centru Grand hotela BERNARDIN v Portorožu.

Program in prijave (prijavi se vsak udeleženec posebej)

Nekaj osnovnih poudarkov zakaj se splača priti na srečanje:

Za leto 2019 smo se na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, na sorodnih sekcijah s področja gradbeništva, podobno kot prejšnja leta, odločili da organiziramo skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in instalaterjev-energetikov. Strokovno srečanje bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku potekalo skupno za vse tri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda slovesni in družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljavce). 

Uradni del prvega dne srečanja bomo zaključili slovesno s podelitvijo znakov odličnosti v gradbeništvu. Večer se bo nadaljeval z druženjem in večerjo ob glasbi in zabavnim programom. 

Na posameznih sekcijah pa bomo, kot ponavadi, bolj poglobljeno obravnavali strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, slikopleskarska dela, fasaderska dela, strojne inštalacije, energetika,…).

Podrobnosti si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikovkjer je tudi možna prijava – na linku desno spodaj, ki je OBVEZNA preko spletne strani. Prijavi se vsakega udeleženca posebej.

Nastanitvene kapacitete v Bernardinu so rezervirane do 10. 1. 2019, zato si nočitev rezervirajte čim prej (navodila za rezervacijo in cene nočitev so na navedenem linku spodaj).

V upanju da se v čim večjem številu vidimo na srečanju v Portorožu, vas lepo pozdravljam.

Za dodatna pojasnila sem dosegljiv na elektronski pošti ali mobitelu.

Vabljeni na srečanje. 

Janko Rozman

Sekretar sekcij:
Sekcija gradbincev
Sekcija kleparjev krovcev
Sekcija instalaterjev-energetikov
 

OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE
Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000, Ljubljana
T: +386 (0)1 58 30 540
M: +386 (0)31 347 201
E: janko.rozman@ozs.si | http://www.ozs.si
@OZSaktualno