9. razstava POROČNIH ŠOPKOV na sejmu Poroka 2019 – povabilo k sodelovanju

9. razstava POROČNIH ŠOPKOV na sejmu Poroka 2019 – povabilo k sodelovanju

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev v sodelovanju s Celjskim sejmom letošnje leto na sejemskem dvojčku Poroka in Flora 2019 že osmič organizira veliko promocijsko razstavo poročnih šopkov, na kateri bodo lahko sodelovale cvetličarne. Namen razstave je promocija slovenskih cvetličarn in njihove kreativnosti.

 
Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Cvetličarji boste lahko brezplačno* predstavili poročni šopek in svojo dejavnost, pri tem pa ste lahko še bogato nagrajeni.

* Brezplačno lahko sodelujejo le člani OZS, nečlanom se za sodelovanje zaračuna 20€ po šopku.

Vsaka cvetličarna, kot tudi posamezen cvetličar/cvetličarka lahko na razstavi sodeluje z več šopki. Šopki bodo razstavljeni na sejmu POROKA, ki se časovno odvija hkrati s sejmom FLORA. Ob šopku boste lahko predstavili promocijsko gradivo (list dimenzije do A3 in letake,vizitke,..).

Pravila, ki jih bo potrebno upoštevati so:

Rok prijave za sodelovanje je 25. februar 2019.

Avtorji šestih najbolje ocenjenih šopkov po izboru strokovne komisije bodo nagrajeni z bogatimi nagradami - vrednostnimi boni, ki jih prispeva podjetje SMITHERS-OASIS ADRIA, d.o.o..

  1.  mesto – bon v vrednosti 200€
  2.  mesto – bon v vrednosti 150€
  3.  mesto – bon v vrednosti 100€
  4.  mesto – bon v vrednosti 50€
  5.  mesto – bon v vrednosti 50€
  6.  mesto – bon v vrednosti 50€.

Boni bodo unovčljivi v podjetju SMITHERS-OASIS ADRIA, d.o.o. ob nakupu izdelkov iz v naprej določenega programa. Poleg nagrad najboljši prejmejo še priznanja.

Organizatorji promocijske razstave: Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS, SMITHERS-OASIS ADRIA, d.o.o. in Celjski sejem d.d..

Informacije: Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS e-pošta: miran.rade@ozs.si Telefon: 01 583 05 23 Miran Rade