Brezplačno promovirajte svoje turistične ponudbe na 16 tujih trgih

Brezplačno promovirajte svoje turistične ponudbe na 16 tujih trgih

Slovenska turistična organizacija, 13.2.2019 objavila javni poziv za oddajo vsebin za promocijo turističnih ponudb slovenskega turističnega gospodarstva, z namenom promocije in neposredne prodajeslovenske turistične ponudbe v času pred visoko sezono

Za ogled celotnega članka klikni več.

Z globalno digitalno kampanjo 2019, s katero bomo premierno začeli uporabljati nov komunikacijski koncept MY WAY, si želimo skupaj z vami povečati število prihodov in nočitev tujih turistov in s tem večati prihodke v turizmu.

Ponudba MY WAY skladno s komunikacijsko strategijo ne nudi zgolj bivanje, temveč izkušnjo, doživetje. Vsekakor je nekaj več kot zgolj standardna paketna ponudba. Oblikovana je z mislijo na jasno ciljno skupino (Active, Lifestyle, Wellbeing), z jasno izraženo nosilno temo. Vključuje premišljen nabor majhnih pozornosti in doživljajskih elementov. Ponuja pristno doživetje Slovenije in vabi, da jo vsak občuti na svoj način.

 

Z oglaševanjem bomo začeli 4.3.2019na  trgih:  Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije in Irske, Francije, Rusije,  v državah Beneluks, v Švici ter na skandinavskih trgih (Finski, Danska, Švedska). Digitalno bomo komunicirali tudi na prekomorskih trgih v Združenih državah Amerike in Kanadi. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja-2019


Turistične ponudbe za spomladansko obdobje – za namen promocije in prodaje PRED SEZONO!, je možno oddati do vključno 1.3.2018 za sledeče sklope, ki jih bomo glede na nosilno temo razvrstili na pristajalne strani kampanje Lifestyle (kulinarične ponudbe, ponudbe mest, kulture in festivalov, družinske počitnice z izraženo nosilno temo lifestyle), Active (aktivne počitnice, družinske počitnice z izraženo nosilno temo active), Wellbeing (wellness ponudbe, družinske počitnice z izraženo nosilno temo wellbeing)

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

Oddaja vsebin preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku. 

Celoten poziv je na voljo v dokumentu: Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG

Navodila za ponudnike za registracijo in oddajo vsebin so na voljo tu: Navodila za registracijo in vnos. 

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo vsebin smo vam na voljo na tel. št.: 01 5898 538 ali na elektronskem naslovu: eposlovanje@slovenia.info.

Sektor za vsebinski digitalni marketing

Dimičeva ulica 13 
SI-1000 Ljubljana, Slovenija 
T: +386 (0)1 589 85 38  

E: eposlovanje@slovenia.info  
W: www.slovenia.info