Brezplačni seminar KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH

Brezplačni seminar KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH

Vabljeni na brezplačen seminar KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH. Seminar bo v  sredo, 20.3.2019 ob 14.00 uri, v prostorih OOZ Dravograd, Trg 4. julija 18, 2370 Dravograd


Za ogled celotnega članka klikni na VEČ.

Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS) vas v sodelovanju z vašo OOZ in v sklopu projekta »DialogPlus« vabi na brezplačen seminar

KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH

v  sredo, 20.3.2019 ob 14.00 uri, v prostorih OOZ Dravograd, Trg 4. julija 18, 2370 Dravograd

O delovnih razmerjih na splošno je bilo že veliko povedanega. Od časa uveljavitve Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1) pa se je pojavilo kar nekaj vprašanj in dilem, ki še vedno »burijo duhove«. Zato bomo ta seminar posvetili sklepanju delovnih razmerij, ki so bolj specifična. Obravnavali pa bomo tudi vsa ostala morebitna vprašanja, povezana z delovnimi razmerji, saj želimo kot delodajalska organizacija prispevati k izboljšanemu poznavanju zakonodaje in usposobljenosti malih delodajalcev na ravni odnosov delodajalec - delavec.

Vsebina seminarja:

Predavateljica: Nina Ličar, univ. dipl. pravnica, samostojna strokovna sodelavka-pravnica pri Združenju delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije, z dolgoletnimi izkušnjami pri zastopanju delodajalcev pred sodišči na področju delovnega prava, socialne varnosti in civilnega prava.

Seminar v trajanju 4 šolskih ur je za udeležence brezplačen.

Seminar je namenjen delodajalcem - obrtnikom in podjetnikom. Vljudno vabljeni!

Obvezne so prijave na mejl: maja.savc@ozs.si


 

Projekt  DialogPlus - Usposobljeni socialni partnerji v obrti in podjetništvu za učinkovit socialni dialog


Projekt DialogPlus je sofinanciran s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnost v okviru Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike 2014 -2020, 11.2 prednostne naložbe »Krepitev zmogljivosti za vse zainteresirane strani, ki izvajajo politike na področju izobraževanja, vseživljenjskega učenja, usposabljanja in zaposlovanja ter socialnih zadev, vključno s sektorskimi in teritorialnimi dogovori za spodbujanje reform na državni, regionalni in lokalni ravni«, 11.2.2 specifičnega cilja »Krepitev usposobljenosti socialnih parterjev v procesih socialnega dialoga, zlasti na področju politik trga dela in vseživljenjskega učenja«.