Brezplačen seminar KAKO VODITI IN HRANITI KADROVSKE EVIDENCE - 15.10.2019

Brezplačen seminar KAKO VODITI IN HRANITI KADROVSKE EVIDENCE - 15.10.2019

Vabljeni na brezplačen seminar KAKO VODITI IN HRANITI KADROVSKE EVIDENCE, ki bo v torek, 15.10.2019, ob 9.00 uri, v prostorih OOZ Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem.

Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS) in OOZ Ravne na Koroškem, vas v sklopu projekta »DialogPlus«, vabimo na brezplačen seminar

KAKO VODITI IN HRANITI KADROVSKE EVIDENCE

Seminar bo v torek, 15.10.2019, ob 9.00 uri, v prostorih OOZ Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem

O vodenju kadrovskih evidenc je bilo že veliko povedanega. Od časa uveljavitve Zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV) pa se je pojavilo kar nekaj vprašanj in dilem, ki še vedno »burijo duhove«. Zato bomo ta seminar posvetili postopkom in načinom vodenja posameznih kadrovskih evidenc, personalni (kadrovski) mapi zaposlenega ter načinom shranjevanja kadrovskih evidenc. Obravnavali pa bomo tudi vsa ostala morebitna vprašanja, povezana z delovnimi razmerji, saj želimo kot delodajalska organizacija prispevati k izboljšanem poznavanja zakonodaje in usposobljenosti malih delodajalcev na ravni odnosov delodajalec - delavec.

Vsebina seminarja:

Predavateljica: Nina Ličar, univ. dipl. pravnica, samostojna strokovna sodelavka-pravnica pri Združenju delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije, z dolgoletnimi izkušnjami pri zastopanju delodajalcev pred sodišči na področju delovnega prava, socialne varnosti in civilnega prava.

Seminar v trajanju 2 šolskih ur je za udeležence brezplačen.

Prijave zbiramo po elektronski pošti maja.savc@ozs.si ali po tel. 02 88 21 590 najkasneje do 11.10.2019 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Seminar je namenjen delodajalcem - obrtnikom in podjetnikom. Vljudno vabljeni!