KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH - 24.9.2019

KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH - 24.9.2019

Vabljeni na brezplačen seminar KAKO UREDITI DELOVNA RAZMERJA S POUDARKOM NA POSEBNOSTIH, ki bo v  torek, 24.9.2019, ob 9.00 uri, v prostorih  Visoke šole za tehnologijo polimerov, Ozare 19,2380 Slovenj Gradec.

O delovnih razmerjih na splošno je bilo že veliko povedanega. Od časa uveljavitve Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1) pa se je pojavilo kar nekaj vprašanj in dilem, ki še vedno »burijo duhove«. Zato bomo ta seminar posvetili sklepanju delovnih razmerij, ki so bolj specifična. Obravnavali pa bomo tudi vsa ostala morebitna vprašanja, povezana z delovnimi razmerji, saj želimo kot delodajalska organizacija prispevati k izboljšanem poznavanja zakonodaje in usposobljenosti malih delodajalcev na ravni odnosov delodajalec - delavec.

Vsebina seminarja:

Predavateljica: Nina Ličar, univ. dipl. pravnica, samostojna strokovna sodelavka-pravnica pri Združenju delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije, z dolgoletnimi izkušnjami pri zastopanju delodajalcev pred sodišči na področju delovnega prava, socialne varnosti in civilnega prava.

Seminar v trajanju 4 šolskih ur je za udeležence brezplačen.

Prijave zbiramo po elektronski pošti maja.savc@ozs.si ali po tel. 02 88 21 590, najkasneje do 20.9.2019 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Seminar je namenjen delodajalcem - obrtnikom in podjetnikom. Vljudno vabljeni !