Prevozniki - povpraševanje za poslovno sodelovanje - B2B srečanje

Prevozniki - povpraševanje za poslovno sodelovanje - B2B srečanje

Predstavniki slovenskih prevoznikov (GZS in OZS) in ministrstva pristojnega za prometa smo se v sklopu meddržavne mešane komisije za cestni tovorni in potniški promet z R.Turčijo dogovorili za izvedbo srečanja s predstavniki turških prevozniških podjetij z namenom proučitve možnega sodelovanja med slovenskimi in turškimi prevozniki.

Predstavniki turških prevoznikov so predlagali izvedbo takega srečanja ob priložnosti sejma Logitrans 2019 v Istanbulu, med 13. in 15.novembrom 2019. V kolikor pogovori ne bi dali zadovoljivih rezultatov bi se nato naslednje srečanje organiziralo v Ljubljani, v mesecu decembru 2019.

 

Vljudno Vas prosimo za sporočitev interesa glede udeležbe na srečanju s predstavniki turških prevozniških podjetij 12.novembra 2019 v Istanbulu (Turčija). V kolikor ste zainteresirani, da nastopite na dogodku, nam prosim posredujte tudi informacijo o vrstah prevoza, ki jih nudite, da bomo k sodelovanju lahko povabili tudi ostala gospodarska podjetja.

 

Interes prosim sporočite na: igor.sep@gzs.si ali natalija.repansek@ozs.si , najkasneje tekom 18.10.2019.

 

Rok je kratek, ker je v primeru zadostnega interesa potrebno rezervirat namestitev in letalske karte, ter da se do predlaganega datuma organizira ustrezne B2B sestanke.