Frizerji in kozmetiki ne spreglejte - KONGRES FRIZERJEV IN KOZMETIKOV ,16. november 2019

Frizerji in kozmetiki ne spreglejte - KONGRES FRIZERJEV IN KOZMETIKOV ,16. november 2019

Sekcija kozmetikov in Sekcija frizerjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije letos organizirata skupni  Kongres frizerjev in kozmetikov, ki bo 16. novembra 2019 v Hotelu Jama v Postojni.

Za kozmetike in frizerje smo pripravili pester program z aktualnimi temami.

Rok za prijavo je 12.11.2019 oziroma do zasedbe prostih mest.

Dopoldan boste spoznavali novosti na področju nege obraza in telesa. Popoldan boste med drugim lahko prisluhnili predavanju o hormonih v srednjih letih ter spoznavali praktične primere iz pedikure.

Novosti bo predstavila tudi Kozmetika Afrodita, generalni pokrovitelja kongresa, kjer boste spoznali novo linijo za nego telesa ART OF SPA s 5 različnimi rituali.

Novosti boste lahko spoznavali, tako na predavanjih, kot tudi na zanimivih predstavitvah razstavljavcev in dobaviteljev kozmetičnih izdelkov in opreme v preddverju dvorane. 

Popoldan boste lahko prisluhnili predavanju o spodbudah malih vrednosti v obliki vavčerjev Slovenskega podjetniškega sklada in kako pridobiti sredstva za sejme. Spoznali boste kako voditi evidence za prodajo izdelkov v frizerskem in kozmetičnem salonu ter kakšen so novosti na področju izdaje bonov.

Osrednji del za frizerje bo zagotovo popoldan, ko sekcija letos gosti PeggyLee Cao iz ZDA, Ksenijo Benedetti in Smiljana Škarico. Kongres bomo tudi letos popestrili s kratkim strokovnim look nad learn seminarjem s petimi modeli s Smiljanom Škarica. Tokratni naslov predavanje Ksenije Benedetti bo Protokolarni Kažipoti Soboto bomo zaključili s zanimivim predavanjem PeggyLee Cao iz ZDA z naslovom »Kako privabiti in zadržati talente«.

V kolikor bi katero podjetje želelo sodelovati kot pokrovitelj ali razstavljavec strokovnega kongresa še vedno lahko kontaktira sekretarko sekcije pri OZS preko e-naslova vlasto.markoja@ozs.si. (na voljo je še nekaj mest)

Poleg ostalih razstavljavcev bo novosti za nego telesa predstavil tudi generalni pokrovitelj kongresa:

Kozmetika Afrodita       www.kozmetika-afrodita.com

PROGRAM KONGRESA FRIZERJEV IN KOZMETIKOV

Kotizacija za člane Sekcije kozmetikov, Sekcije frizerjev in zaposlene:     
- 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo na kongresu
Ostali udeleženci
- 60,00 € (DDV vključen), za kongres po programu
Za člane OZS krije stroške do polne cene Sekcija kozmetikov oziroma Sekcija frizerjev, pokrovitelji in razstavljavci.

Prijava:  Število mest je omejeno, zato je prijava na kongres obvezna. Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije izpolnite  spletne prijavnice.  Račun za udeležbo vam bomo poslali po zaključku kongresa.
Rok za prijavo je 12.11.2019 oziroma do zasedbe prostih mest.

Plačilo kotizacije: Kotizacijo za udeležbo na posvetu plačate ob prijavi na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (za kongres kozmetikov), na transakcijski račun št.: SI 56 0201 3025 3606 416, sklic 00 200027, - koda namena OTHR, pri NLB d.d., Ljubljana. Potrdilo o plačilu pošljete pred srečanjem na e-naslov vlasta.markoja@ozs.si ali po faxu 01 50 54 373.

Za vsa morebitna vprašanja se lahko obrnete na sekretarko sekcije pri OZS: gospa Vlasta Markoja, telefon 01/ 58 30 571

Prijava na dogodek